Přejetím myši po mapě, rychle získejte telefon nebo adresu nejbližšího Informačního centra ENVIC.
Klikněte na IC pro detail.
kdy: 19.05.2011 (!!! ukončená akce)
kde: kuchyňka ZŠ Komenského 17, Domažlice, Domažlice
téma: Potraviny
Environmentální informační centrum Domažlice srdečně zve na seminář „Jídlo pro zdraví“, který se koná 19.5.2011 od 17 hodin v kuchyňce Základní školy Komenského 17 v Domažlicích.
Přijďte ochutnat výborné menu z méně známých biopotravin jako je např. bulgur, kernoto, jáhly, celozrnná rýže či ječné kroupy. Jak použít v kuchyni tempeh nebo tofu? Co je kváskový či polentový knedlík? Jak nám prospívá zelenina a jakým způsobem ji můžeme upravit? Dozvíte se, jak uvařit obiloviny a luštěniny, aby byly dobře stravitelné, a mnoho dalšího…
Budete příjemně překvapeni, jak se dá zdravě a chutně posnídat, poobědvat a povečeřet. Nebude chybět ani lahodný sladký dezert!
Proč je dobré omezit konzumaci bílé mouky, bílého cukru, mléka, vajec, masa a samozřejmě všech polotovarů a chemicky konzervovaných, uměle dobarvovaných či ochucovaných potravin?
Malá změna jídelníčku přinese celé vaší rodině více energie, dobré nálady a posílí vaše zdraví. Příjemným vedlejším efektem přírodní stravy je štíhlá postava bez hladovění či drastických diet.
Seminář povede Drahoslava Jandíková a vařit nám bude Andrea Jandíková (Bioteta – Potraviny pro zdraví Horšovský Týn).
Všichni účastníci semináře si odnesou kromě spousty inspirace a zajímavých informací také recepty na všechny dobroty, které společně ochutnáme.
Vstup zdarma!
Akce se koná v rámci projektu Envic - Síť environmentálních informačních, vzdělávacích a poradenských center Plzeňského kraje, který je realizován za finanční podpory Státního fondu životního prostředí, Ministerstva životního prostředí a Plzeňského kraje.
© Všechna práva vyhrazena ENVIC - ENVironmentální Informační Centra Plzeňského kraje - envic.cz
tvorba webových stránek ANTstudio.cz | Administrace