Přejetím myši po mapě, rychle získejte telefon nebo adresu nejbližšího Informačního centra ENVIC.
Klikněte na IC pro detail.
kdy: 09.02.2012 (!!! ukončená akce)
kde: Klatovy, Centrum odborného výcviku CŽV SŠZP Klatovy, Penzion Na zemědělce, ul. Žižkova, Klatovy
téma: Potraviny
Neváhejte a přijďte se inspirovat na kurz vaření. Poslední volná místa.
Z důvodů omezené kapacity je nutná přihláška na emailové adrese ic.klatovy@envic.cz nebo telefonicky 724 734 957
Bezmasá strava je stále populárnější. Nemusíme být vegetariány, abychom si uvařili oběd nebo večeři bez masa. Někomu jde o zdraví, jinému o štíhlou linii, nám půjde především o chuť a udržitelnou gastronomii. Každý účastník kurzů si předvedená jídla uvaří a samozřejmě i sní. Vařit budeme především ze sezónních surovin.
MENU
Předkrm: Zapečená růžičková kapusta s tempehem
Polévka: Mrkvový krém s bylinkami a zakysanou smetanou
Hlavní chod: Karbanátek s kousky sýra, rajčaty a bazalkou, bramborové pyré s celerem
Začátek 17:00,předpokládaný konec 19:00
© Všechna práva vyhrazena ENVIC - ENVironmentální Informační Centra Plzeňského kraje - envic.cz
tvorba webových stránek ANTstudio.cz | Administrace